Wist u dat?


Je nu ook enkele items kunt laten thuisbezorgen?

Neem eens een kijkje in de (kleine) webwinkel!


Een consult duurt best lang! Ik ben zo 2 uur met jullie bezig.

Lees hier maar eens wat ik allemaal doe tijdens zo'n consult.


Ik ook aangesloten ben bij de VZTD? 

Dit is de branchevereniging voor gecertificeerde zadelpassers. Zo ben je altijd verzekerd van geschoolde professionals en bij klachten verzekerd van een correct afhandeling!

Kijk maar eens op de website.


Alle zadels in mijn assortiment goed aanpasbaar zijn?

Zo kunnen de zadels vaak net even wat langer mee wanneer je paard verandert. Deze veranderingen kunnen verschillende oorzaken hebben; groei, training, blessures, seizoenswisselingen, ziekten of een niet passend zadel. Hoe fijn is het als ik met jou mee kan kijken of we dan je zadel weer beter passend kunnen maken!


Ik dealer ben van Connect zadels?

En ik daar heel blij van word!

Lees hier meer over Connect!


Ik ook trotse dealer ben van Fairfax, Thorowgood en Kent & Masters zadels?

Lees hier meer over deze merken.


 

En de mooiste Kentaur zadels ontbreken uiteraard niet in mijn assortiment!

Lees er hier meer over.


Ik heel soms een  gebruikt zadel inneem of in de verkoop heb? Maar dat is eerder uitzondering dan regel.

En waarom ik dat alleen bij uitzondering doe is omdat heel veel gebruikte zadels, zeker die al enkele jaren oud zijn, scheefheden of gebreken kennen. Uiteraard wil ik alleen rechte en vooral veilige zadels leveren.

Hierdoor zal ik persoonlijk alle zadels die ik verkoop controleren op de boom. Hiervoor worden de zadels opengemaakt. Ook verwacht ik een veerkrachtige en gelijkmatige vulling van goede kwaliteit (synthetische) wol. De meeste zadel worden echter niet iedere 2 tot 3 jaar voorzien van nieuwe vulling. Bij gebruikte zadels zit er dus extra werk en vooral kosten aan om deze correct af te leveren. Ik geloof dus niet in het "snel" handelen in gebruikte zadels.

Is het zadel via mij aangeschaft en ook in onderhoud geweest? Dan mag je me altijd een berichtje sturen! Lees mijn blog hierover eens!